vineri, 8 aprilie 2016

Expozitia interactiva Vikingii



În Mega Mall s-a amenajat un sat al vikingilor, o expoziţie interactivă, unde copiii pot experimenta timp de 1 ora viaţa de viking, pot afla lucruri despre aceasta civilizaţie nordică care a dispărut în mod misterios, se pot lupta întocmai ca acesti curajoşi războinici.
O experienţa interactivă unde copiii pot învaţa puţin din istoria civilizatiilor.
Preţul unui bilet este de 10 lei si se face rezervare în prealabil.
Copiii sunt preluaţi la poarta, accesul părinţilor nu este permis, după care primesc costume de vikingi si încep aventura împreuna cu animatorii satului.
Nouă ni s-a întîmplat ceva minunat, cand am văzut ca accesul însoţitorilor nu este permis am decis sa nu le spun ca Răzvan suferă de autism si sa îl las sa se bucure de aceasta aventura. Am avut noroc ca s-a nimerit într-o grupa mica de copii, au fost 4 sau 5, deci un mediu foarte prietenos si liniştit. Cel mai mare noroc pentru noi a fost ca în aceasta grupa s-a aflat o fetiţă care s-a lipit de el din prima, atat de mult incat animatorii au crezut ca sunt fraţi. La un moment dat, cand le-au dat acadele si Răzvan si fetiţa respectivă au spus ca ei vor mai tarziu astfel ca o animatoare a venit sa-mi dea mie ambele acadele, crezand ca cei doi copii sunt fraţi. Iubesc copiii acestia empatici, ei se ridica prin acţiunile lor mult desupra noastră, la un nivel pe care puţini îl pot atinge. Ea, fără sa îl cunoască si fără sa ştie de afectiunea lui, i-a fost partener de joacă si prieten, ghid si sustinator. A făcut echipa cu el din prima clipa.

Copiii au primit diplome de merit pentru talentul, creativitatea si spiritul de echipa de care au dat dovada în cadrul expozitiei, si cate un scut de viking confecţionat din carton. Au mai primit cate o acadea si fisele cu vikingi pe care le-au colorat acolo.Diploma contine si reduceri între 10%-25% la magazinele Lego, Carturesti, Next, Brioche Doree.
Expoziţia mai tine pana duminica, 10 aprilie.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu