joi, 28 iunie 2018

Review Barnängen



 Atunci când am primit pentru testare coletul Buzzstore cu produsele Barnӓngen nu auzisem de acest brand dar eram în căutarea unor produse pentru îngrijirea corpului, de aceea m-am bucurat când am fost anunțată că le voi primi spre testare. 
Nu o sa fac istoria brandului aici, au pe site tot ceea ce vreți sa știți, vreau sa spun doar atât ca este un brand suedez de zeci de ani, fondat in 1868, deci cu o experienta destul de mare.

Să revin la subiect. Așadar am primit un colet ce conține un gel de duș si o lotiune de corp, ambele pentru piele sensibila, potrivite tipului meu de piele, un balsam de corp All over rescue, un set spa într-un suport frumos de lemn, un calendar de birou inspirat din filozofia lagom si 3 seturi pentru a fi făcute cadou unor prietene, fiecare conținând un burete de baie, o mostra generoasa din balsamul de corp si o cartoneta cu informații despre brand.






Gelul de duș și lotiunea de corp pentru piele sensibila, cu flori de soc hidrateaza si calmeaza pielea, are efect imediat si de lunga durata si un miros foarte plăcut si echilibrat.
Balsamul de corp All over rescue este pentru toate tipurile de piele un aliat în frumusețe, acționează ca un scut protector și se absoarbe rapid în piele lăsand-o mătăsoasă si neteda.
Ingrediente de inspirație nordica îmbinate cu designul suedez, combinatie care nu va dezamagi pe nimeni.
Setul spa foarte util pentru o îngrijire si mai reușită iar cutia în care au fost, fiind de lemn nu am vrut sa o las in baie expusa la apa asa ca o folosesc pentru a tine creioanele si pensulele de machiaj. Calendarul, spuneam ca este inspirat din filozofia lagom. Lagom este un cuvant pe care il cunoaste orice suedez, un cuvant simplu care descrie un stil de viata si defineste starea de bine si de echilibru. Calendarul primit imi place in primul rand ca are file din mai 2018 până in aprilie 2019, așadar ma pot bucura un an întreg si de el.
Cadourile pentru prietene, sa mai fi fost caci le-au placut foarte mult si au decis ca vor incerca si ele produsele acestui brand.
Cred ca tocmai am descoperit produsele mele preferate de îngrijire, îmi place totul la ele, designul, textura, mirosul, efectul asupra pielii. Le puteti gasi in variante pentru orice tip de piele.
Eu personal sunt într-o perioada in care caut alternative la toate produsele pe care le foloseam pana acum pentru ca, din diferite motive, nu mi se mai potrivesc deloc. Pentru ingrijirea corpului am gasit varianta cea mai buna si echilibrata pentru mine, produsele Barnängen Beauty.
#barnangenbeauty #buzzlagom #livelagom



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu