miercuri, 15 august 2018

Lansare parfum

Yves Rocher lanseaza vineri, 17 august, un nou parfum in colectia Comme un Evidence care se numeste Mon Evidence. Acesta este facut intr-un stil similar cu parfumurile Dior Midnight Poison si Yves Saint Laurent Elle. Noul parfum Yves Rocher a fost creat de parfumierul Olivier Cresp in colaborare cu Annick Menardo.

Eu am avut ocazia sa il testez si imi place extraordinar de mult cum miroase asa ca abia astept ziua de vineri sa il pot comanda, plus ca mai am câteva lucruri pe lista de cumpărături: doua oje, un ulei tratament pentru par, o masca purificatoare, spuma de ras si balsam dupa ras pentru tenul sensibil ( acestea pentru sot). Sunt inscrisa in Clubul Yves Rocher de ceva vreme iar ca membru beneficiez de discounturi si cadouri in functie de valoarea comenzii plus acces la o Brosura care se numeste Between Us unde sunt si alte oferte care nu se gasesc in magazin. In plus pentru ca am mai avut comanda luna aceasta am primit un cod cu ajutorul caruia voi avea 50% reducere la cel mai scump produs din cos, in cazul meu parfumul.
Daca vreti sa beneficiati de super oferte puteti sa va înscrieti si voi in club aici. Nu uitati sa bifati casuta Doresc sa devin membru al Clubului Yves Rocher.

Noul parfum Mon Evidence este disponibil din luna August in varianta de 50 ml, iar in perioada 17 august-11 septembrie acesta va avea pretul special de 139 lei.



“Natura ne ofera un sentiment de implinire si ne ajuta sa ne revitalizam. Am creat un parfum asemenea naturii, cu note vibrante si reconfortante pentru a se reconecta la sinele interior. Lumina Mandarinei si delicatetea Trandafirului Damascena sunt invaluite de dulceata Vaniliei si de aroma puternica de Patchouli. Mon Evidence este o gura de aer, un sentiment de plenitudine.”

Compozitie:
MANDARINA – O nota fructata pentru o prospetime luminoasa

TRANDAFIR DAMASCENA – O nota bogata pentru o feminitate luminoasa

VANILIE – O nota de Ambra pentru o textura senzuala

PATCHOULI – O nota profunda si lemnoasa pentru un sigiliu puternic


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu