duminică, 19 august 2018

Clubul Yves Rocher oferte exclusive pentru membri Campania 9

 Cred ca multe dintre voi faceți cum am făcut si eu tocmai de aceea am decis sa scriu acest articol. Ma refer, mai exact, la faptul ca desi eram înscrisă in Clubul Yves
Rocher de vreo 1 an si jumatate poate chiar 2, nu am intrat niciodata pe site sa ma uit, nici macar nu am deschis newsletter-ele de la ei in tot acest timp. Stiam produsele, le-am folosit ocazional, stiam ca sunt vegetate si ca au parfumuri de calitate dar...pur si simplu nu am intrat pe site. Asta pana acum vreo 3 săptămâni cand am intrat pe site si am plasat o comanda. Am cumpărat produsele cu reducere, am avut transport gratuit si 3 cadouri insa aceea campanie s-a incheiat dar acum este o alta campanie si pentru ca m-am învățat minte si deschid newsletterul în prima zi de campanie adica pe 17 august, pentru ca am plasat comanda în campania trecuta am primit un cod promo cu ajutorul caruia primesc un produs la alegere cadou pentru o comanda de minim 300 lei. Asa ca vineri am plasat o comanda, produsul cadou pe care mi l-am ales este noul parfum Mon Evidence dar asta nu e tot. În continuare va prezint si celalalte oferte din aceasta campanie  exclusive pentru membri de club.

La o comanda de 200 lei primiti cadou geanta de brand din imagine, Little Marcel Navigo ( pretul ei este de 49 euro).
La comandarea a doua parfumuri Yves Rocher primiti cadou ceasul elegant cu cristale Swarovski.din imagine.
Asta nu este tot! Cele doua oferte se cumulează daca se indeplinesc ambele conditii. Astfel cu 2 parfumuri comandate se indeplinesc ambele conditii pentru a primi si geanta si ceasul plus inca o surpriza la alegere. In plus beneficiati de transport gratuit si discount de 15%-20%.
Iar daca din cele doua parfumuri unul este din gama Comme une Evidence va puteti înscrie si in cursa pentru un city break la Paris sau 30 seturi Liberate YRself pe Mon Evidence
Daca nu sunteti membru de club vă puteți înscrie aici apoi veți putea beneficia de toate ofertele exclusive pentru membri.
*Oferta valabila la comenzi pe site ( pana pe 11 septembrie inclusiv)  numai pentru membri de club consiliati in limita stocului disponibil.
Spor la shopping!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu