marți, 31 ianuarie 2017

Cartile Arthur


 De cand am descoperit cartile Arthur le-am indragit imediat si de atunci ne-am dorit sa le cumparam si sa le citim. Acum, fiindca am reusit sa cumparam o parte din ele mi-am propus sa vi le arat si sa dau cateva detalii despre ele.Le-am intalnit prima oara la scoala, trimiteau oferta cu cateva titluri si pentru ca am putut sa le vad am comandat ca mi-au placut foarte mult.Imi plac copertele cartonate mai ales ca am un copil pretentios sau care pur si simplu tine la carti si nu suporta sa vada paginile sau copertele indoite. In concluzie hardcover prezinta un avantaj. Imi place in mod deosebit calitatea hartiei, este hartie groasa si am apreciat ca multe din ele au scrisul suficient de mare, asa cum trebuie sa fie o carte pentru copii.
Imi place foarte mult ca mare parte din ele sunt ilustrate foarte frumos.
Toate cartile din prima imagine sunt ilustrate color.
Din a doua imagine toate au ilustratii color cu exceptia cartii Doamna Doubtfire care nu este ilustrata, iar  Charlie si fabrica de cicolata si Marele urias prietenos au ilustratii in alb-negru.


A Christmas Memory/ O amintire e Craciun este o carte bilingva si mi s-a parut foarte interesant modul cum este facuta, jumatatea in limba romana are coperta si ilustratiile din interior color iar jumatatea in limba engleza are coperta si ilustratiile interioare in alb-negru, iar formatul ei este atipic.
O amintire de Craciun

Aventurile lui Peter Iepurasul este un format mare si pastreaza aceleasi caracteristici, Hardcover, hartie groasa cu ilustratii color.
De mentionat ca este editia originala cu ilustratii de Beatrix Potter. Recunosc, nu e chiar pe segmentul lui de varsta dar e totusi un bestseller si nu se cadea sa ignoram.


Fantasticele carti zburatoare ale d-lui Morris Lessmore este tot format mare cu ilustratii color.
Toate isi pastreaza calitatea hartiei indiferent de format.

Fantasticele carti zburatoare ale d-lui Morris Lessmore
Si pentru ca eu am fost foarte curioasa cum arata aceste carti in interior inainte sa le cumpar. caci ele se vind sigilate intr-o tipla transparenta, am sa va arat cate o pagina din fiecare.

Speram ca v-am trezit interesul pentru aceste carti, pe site-ul editurii gasiti foarte multe titluri si speram ca dupa ce v-am aratat aceste carti frumoase veti deschide o carte din biblioteca pentru a citi.
Istoria lui Razvan
Ferbonia
Charlie si fabrica de ciocolata

Unde fugim de-acasa?
Micul print
Panza Charlottei

Un urs pe nume Paddington


Noi aventuri cu Paddington

Poveste de Craciun


Aventurile lui Tom Sawyer

Aventurile lui Huckleberry Finn