marți, 11 aprilie 2017

Vacanța (urbană) de primăvară

Se apropie vacanța iar cei ca noi, care rămân in București în această perioadă caută idei de a o petrece placut și în oraș.
Până acum mi-au atras atentia expozitiile din Sun Plaza respectiv Floral Expo 2017  în perioda 7-19 aprilie și Expoziția interactiva 3D în perioada 23 martie-9 iunie.













Pe 23 aprilie în intervalul orar 20-24, în Parcul Colțea va avea loc Noaptea Cărților Deschise, cel mai mare schimb de cărți. Cei care aduc o carte vor primi la schimb o carte noua de la Editura Litera, cărțile astfel strânse fiind donate către 5 biblioteci din zone defavorizate. Dar asta nu e tot! Cititorii participanți vor putea vizita apoi Observatorul Astronomic unde vor avea intrare gratuită, biletul fiind reprezentat de cartea primită de la Litera.  Va fi și o tombolă cu premii.
Cam atât momentan, dacă mai găsim ceva vă spunem și vouă! Mai avem parcurile, cinematografele, teatrele, plimbările prin zonele frumoase ale orașului și muzeele, chiar la Muzeul Satului este o expoziție interesantă Artă populară japoneză, în perioada 20 aprilie-1 iunie, detalii pe pagina Ambasada Japoniei.



Aaa, să nu uit! Mai avem Carturesti Carusel pe care nu l-am vizitat,  spre rușinea noastră până acum. Dacă tot ajungi acolo n-ar fi rău sa dai un tur si prin Centrul Vechi.


Ce am mai gasit:


Green Bee este un proiect educațional ecologic, cu scopul de a schimba atitudinea față de mediu. Ecologia este explicată pe înțelesul copiilor, interactiv și intr-un format modern, sub forma unei aventuri SF.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu